Ook goed nieuws over Vrij Nederland

Volgende week zaterdag is het tweede kerstdag, dus dit is de laatste medianieuwsbrief van 2015! Ik be
De Medianieuwsbrief
Ook goed nieuws over Vrij Nederland
Volgende week zaterdag is het tweede kerstdag, dus dit is de laatste medianieuwsbrief van 2015! Ik begon op zaterdagmorgen 22 augustus met deze mails om mezelf te dwingen op de hoogte te blijven van de belangrijkste innovaties in de media en journalistiek. Maar ik had niet kunnen bevroeden dat jullie na achttien afleveringen met z'n elfhonderden zouden meelezen! Dank daarvoor. Net zoals voor de tips die jullie me toesturen. Blijf die vooral mailen naar ernst-jan@pfauth.com (ook nieuwtjes over een mooi project waar je zelf aan werkt).

De meeste YouTube-sterren leven op zwart zaad
Dat was ’m voor deze week. Ik wens jullie een gezellige kerst toe, en we spreken elkaar in het nieuwe jaar!
Met een hartelijke groet,
Ernst-Jan Pfauth
PS. Dit is trouwens nog een aardige podcast van de superpessimistische mediaverslaggever John Herrman. Hij interviewt mediaprofessor Clay Shirky over hoe je de toekomst van media kunt voorspellen (en welke verkeerde voorspellingen in het verleden zijn gemaakt). 
Hoe vond je deze editie?
Ernst-Jan Pfauth & Alexander Klöpping

Elk weekend sturen we je De Medianieuwsbrief, met de interessantste artikelen over innovatie in de media.

Gemaakt door Ernst-Jan Pfauth & Alexander Klöpping met Revue. Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier. Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.